Kurz pečení kváskového chleba

Že prý konzumace pečiva a zdravý životní styl nejdou dohromady?

To platí možná tak pro nadměrnou spotřebu baget z rozmražených polotovarů.

Domácí kváskové chleby jsou ovšem jiná kategorie!

Přijď se naučit péct křupavý, úžasně voňavý a vlastníma rukama připravený chléb. Ten chutná totiž nejlépe a díky kvasu je dokonce stravitelnější. Tvoje rodina i kamarádi se budou předhánět v tom, kdo jako první zakrojí do kůrky.
Co se na kurzu dozvíš?
 
– Jak udržovat kvas čerstvý a silný
– Jak připravit rozkvas a zadělat těsto
– Jak kontrolovat proces kynutí
– Jak vytvarovat bochník, aby držel při pečení pěkný tvar
– Jak se peče v remosce
Jak na pečení v troubě, kterou máš doma
 
Na kurzu si ukážeme celý proces a vybavím tě video návody k bezproblémovému upečení chleba z těsta zadělaného na kurzu i doma.
 
Kapacita kurzu je 10 osob
kvasový chléb
kváskový chléb
kváskový chleba

Kurz očima účastnic

radka

Radka Jakubová

„Hned první bochník jak z časopisu“

Skvělý kurz pečení kváskového chleba. Jednoduchý, přehledný postup. Hned první bochník jak z časopisu – a ta chuť! Mohu jen doporučit.

darina dvořáková

Darina Dvořáková

„První pokus dopadl na výbornou“

V kurzu o pečení chleba jsem se jednoduchou a příjemnou formou dozvěděla vše potřebné, od volby surovin, přes postup až po závěrečné pečení. Oceňuji hlavně to, že k upečení nebyly potřebné žádné speciální pomůcky, takže mi v dalším pečení nic nebrání. První pokus dopadl na výbornou a chléb se povedl nejen po vizuální stránce, ale i po té chuťové.

Jana Bosněžkiová

„Mám radost z čerstvě upečeného chleba.“

Velmi příjemně strávený večer. Velkou radost vyvolá první nakrojení čerstvě upečeného chleba z kurzu a nadšené ohlasy rodiny poté :-).

Díky, Leni, za fajn večer!

7. 3. 2023, 18-21:00 hodin

U jednoho stolu

Smíchovská náplavka, kobka č. 1 Hořejší nábřeží, Praha 5

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.