Kurz pečení kváskového chleba
Že prý konzumace pečiva a zdravý životní styl nejdou dohromady?
To platí možná tak pro nadměrnou spotřebu baget z rozmražených polotovarů.
Domácí kváskové chleby jsou ovšem jiná kategorie!
– Jak připravit rozkvas a zadělat těsto
– Jak kontrolovat proces kynutí
– Jak vytvarovat bochník, aby držel při pečení pěkný tvar
– Jak na pečení v troubě, kterou máš doma



Kurz očima účastnic

Radka Jakubová
„Hned první bochník jak z časopisu“
Skvělý kurz pečení kváskového chleba. Jednoduchý, přehledný postup. Hned první bochník jak z časopisu – a ta chuť! Mohu jen doporučit.

Darina Dvořáková
„První pokus dopadl na výbornou“
V kurzu o pečení chleba jsem se jednoduchou a příjemnou formou dozvěděla vše potřebné, od volby surovin, přes postup až po závěrečné pečení. Oceňuji hlavně to, že k upečení nebyly potřebné žádné speciální pomůcky, takže mi v dalším pečení nic nebrání. První pokus dopadl na výbornou a chléb se povedl nejen po vizuální stránce, ale i po té chuťové.
Jana Bosněžkiová
„Mám radost z čerstvě upečeného chleba.“
Velmi příjemně strávený večer. Velkou radost vyvolá první nakrojení čerstvě upečeného chleba z kurzu a nadšené ohlasy rodiny poté :-).
Díky, Leni, za fajn večer!
7. 3. 2023, 18-21:00 hodin
U jednoho stolu
Smíchovská náplavka, kobka č. 1 Hořejší nábřeží, Praha 5