Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Slyšela jsi, že pečení chleba je časově náročné a potřebuješ k tomu nejrůznější vybavení?
UKÁŽU TI , ŽE TO NENÍ PRAVDA!
Co kdybych ti řekla, že …
Tak pojď do pečení už konečně proniknout!
Jsem nadšená pekařka s inženýrským titulem z mikrobiologie.
Můj vědecký přístup umím přeložit do takového jazyka, abys všechno snadno pochopila.
Seznámíš se s kváskovým pečením, abys měla pevné základy pro každý upečený pecen.
Začneme s pečením chleba tím nejlepším receptem na první pokusy.
Upečeš chleba, se kterým se můžeš začít vytahovat na facebooku 🙂
Vyzkoušíš si techniku přípravy chleba s minimem námahy.
Ve čtvrtek Ti pošlu e-mail s nejdůležitějšími informacemi.
Zároveň se ve členské sekci objeví nový obsah pro daný týden. Aby sis mohla pečení naplánovat na víkend a udělat si to na pohodu.
Ve facebookové skupině budeš mít k dispozici vlákno na dotazy, které v úterý zodpovím v živém vysílání.
kurz bude probíhat během listopadu 2021
10 z 10 psychologů doporučuje pečení chleba jako ideální psychický odpočinek.
Tak si to ověř sama na sobě.
Kdo Tě kurzem provede?
Jmenuji se Lenka Bobková a pečení chleba se věnuji už 9 let. Vášeň pro kvalitní jídlo jsem získala při studiu na střední škole v USA. Vrcholem mého formálního vzdělávání byl červený diplom z technologie potravin na VŠCHT. Pro mě jsou ale mnohem zásadnější každodenní pokusy v kuchyni testované na mých dětech a manželovi.
Co o mně říkají ti, kteří mými kurzy prošli?
Radka Jakubová
„Hned první bochník jak z časopisu“
Skvělý kurz pečení kváskového chleba. Jednoduchý, přehledný postup. Hned první bochník jak z časopisu – a ta chuť! Mohu jen doporučit.
Lucie Čechová
„Kurzy jsou perfektně připravené“
Michaela Vojtíšková
„Lenka je profesionál“
Kurzy vřele dopručuji. Zatím jsem absolvovala dva a pokaždé jsem byla nadšená. Lenka je profesionál, který dokáže odborně, přitom ale srozumitelně a jasně zodpovědět každý dotaz. Vše má perfektně připravené a zpracované a po absolvovaných kurzech výroby kosmetiky a mýdla se moc těším na to, až pod jejím vedením upeču svůj první chléb.
Jan Trejbal
„Pečení chleba propadnete“
Kurz od Mi Tefiti doporučuji všem, kteří nevědí jak začít a mají z pečení chleba strach. Celý kurz byl v duchu příjemné a rodinné atmosféry, povídání o kráse umění pečení chleba a spousty užitečných informací. Poradí Vám i jak upéct chléb doma bez spousty pomůcek bez kterých se v budoucnosti určitě neobejdete, protože pečení chleba jednoznačně propadnete!
Monika Sedláčková
„Zírala jsem, jaké má Lenka zkušenosti“
Zažila jsem s Lenkou individuální workshop na výrobu mýdel u mě doma. V minutě se naše kuchyň proměnila v laboratoř a já zírala na to, jaké má Lenka zkušenosti. Vše mi kolem mýdel trpělivě a srozumitelně vysvětlila, že i já, naprostý laik, jsem byla schopna se k procesu přidat. Výsledkem byla zásoba ručně vyrobených mýdel, nazdobených vlastně vybranými vůněmi esenciálních olejů a ozdobených kvítky květin. Mé děti celý proces výroby s nadšením sledovaly a ještě s větším nadšením se mýdélky umývají, což asi každá máma ocení. Lenku můžu jedině doporučit, je to opravdu profík.
Doris Harvanová
„Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací …“
Pečení chleba se věnuji už pár let, ale tak, jak jsem jako samouk začala, bez zdokonalování v tom pokračuji. S láskou peču chleba pro svou rodinu, ale pokaždé si říkám, že by se to chtělo už posunout dál a najít odpovědi na mé otázky k pečeni: Proč mi chleba praská? V jaké nádobě bych měla péct? Dělám to správně? Chtěla bych péct v kachlové peci, nevím jak na to? Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací, že jsem s nadšením šla hned zkoušet nové rady a tipy. Děkuji za tolik ušetřeného času zdlouhavým hledáním informací na internetu. Lenka mi vše stručně a jasně vysvětlila, odpověděla mi na otázky a můžu se pochlubit, chleba je chutnější, je krásný a nepraskl mi.
BONUSY KE KURZU
Další 3 recepty, kde využiješ kvásek.
v hodnotě 270 Kč
Kváskový deník k vytištění.
v hodnotě 230 Kč
Video – Jak vybrat mouku pro tvůj chleba.
v hodnotě 270 Kč
Playlist na Spotify vytvořený speciálně pro relax při pečení chleba.
v hodnotě 230 Kč
Taky už se tak těšíš, až bude tvůj domov plný neodolatelné vůně čerstvého chleba?
Často kladené otázky
I tak se dá pečení zvládat. Při pochopení technik se dá vše naplánovat i do velmi plného diáře.
Nemusíš. Kurz jsem připravila tak, abys bez problémů stíhala vše pochopit a vyzkoušet ve vlastní kuchyni i když o pečení nic nevíš.
Moje roky ověřené triky určitě obohatí i pokročilejšího domácího pekaře. Navíc mám vzdělání v mikrobiologii a vědecký zápal a tak ti ukážu i méně obvyklý pohled na pečení.
NE. Pokud máš troubu, mísu, měchačku, plech a nějakou obyčejnou formu nebo hrnec, který jde dát do trouby, tak můžeš klidně začít.
V kurzu budu zmiňovat, které drobnosti se vyplatí koupit hned. Sama se snažím maximálně využít věci, které už doma mám, takže tě nebudu nabádat k nesmyslným nákupům.
Jdeš do toho se mnou? Nebo …
Tak neváhej a přihlas se ještě dnes.
Součástí kurzu je:
Vstup do členské sekce na 6 měsíců
Podrobné postupy ve formě videí
Recepty a návody k vytištění
Podpůrná skupina na Facebooku
Živá vysílání s odpověďmi na tvé dotazy
v hodnotě 2950 Kč
+ BONUSY
Další 3 recepty s kváskem
Kváskový deník
Video – jak vybrat mouku
Playlist k pečení
v hodnotě 1000 Kč
Celková hodnota kurzu je 3950 Kč
První běh kurzu je pouze za 1890 Kč.
Přihlašování zavírám už za
Tak se pojď dostat do pekařského flow v partě skvělých žen.
kurz bude probíhat během listopadu 2021
Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Cookies nutné pro fungování webu.
Facebook, Google
Další informace o Zásadách zpracování osobních údajů