Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Přidej se na kváskovou nalejvárnu
Na webináři na tebe čeká
V den konání webináře ti pošlu e-mailem odkaz, na který stačí jen kliknout a připojit se.
A po webináři?
Už víš, co znamenají pojmy jako autolýza, hydratace nebo zápara.
Cítíš, jak tvé kváskové sebevědomí stoupá.
Máš chuť jít hned teď zadělat těsto na chleba.
Vůni křupavé kůrky už téměř cítíš ve vzduchu.
Víš, kam jít pro ty správné informace vedoucí k úspěchu.
Rodina jásá a těší se na tvoje pokusy.
Kdo Tě webinářem provede?
Jmenuji se Lenka Bobková a pečení chleba se věnuji už 9 let. Vášeň pro kvalitní jídlo jsem získala při studiu na střední škole v USA. Vrcholem mého formálního vzdělávání byl červený diplom z technologie potravin na VŠCHT. Pro mě jsou ale mnohem zásadnější každodenní pokusy v kuchyni testované na mých dětech a manželovi.
The form you have selected does not exist.
Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Cookies nutné pro fungování webu.
Facebook, Google
Další informace o Zásadách zpracování osobních údajů