upeč si svůj pecen

Upeč si svůj pecen

od nákupu mouky až ke křupavému, voňavému bochníku

Prodej kurzu pro tuto chvíli skončil.

Můžeš si nechat poslat e-mail, až ho vypíšu příště.

Stačí vyplnit své kontaktní údaje.

The form you have selected does not exist.

kvasový chleba
  • Fotky dokonalých chlebů na sítích v tobě vyvolávají lehkou závist?
  • Máš pocit, že ty bys takový bochník upéct nedokázala?
  • Z termínů „přikrmit kvásek“, „popřekládat těsto“ nebo „smotat do ošatky“ ti jde mráz po zádech?
  • Pečení podle receptu z internetu nedopadlo tak, jak sis představovala?
  • Jsi pořád v poklusu a potřebuješ pauzu?

Slyšela jsi, že pečení chleba je časově náročné a potřebuješ k tomu nejrůznější vybavení?

UKÁŽU TI , ŽE TO NENÍ PRAVDA!

Co kdybych ti řekla, že …

  • Víc než super recept vede k úspěchu pár drobností, které snadno pochopíš?
  • Můžeš u pečení odpočívat a užívat si to?
  • Tě bude rodina na rukou nosit, když dostane k večeři chleba s máslem?
  • nebudeš odkázaná na kvalitní pekárny daleko od domova?

Tak pojď do pečení už konečně proniknout!

  • Vytvořila jsem kurz, který odbourá všechny tvoje obavy.
  • Už brzy budeš držet v rukou svůj první pecen, který provoní celý dům a kůrka bude dokonale křupat.
  • Při práci s těstem budeš upouštět páru a získáš čas sama pro sebe a svůj odpočinek.
  • Ukážu ti, že meditace neprobíhá jen v lotosovém sedu, ale jde to i s těstem v rukách.
  • nebudeš muset přemýšlet, co vzít s sebou na návštěvu – prostě upečeš o bochník víc.

Jsem nadšená pekařka s inženýrským titulem z mikrobiologie.

Můj vědecký přístup umím přeložit do takového jazyka, abys všechno snadno pochopila.

Jak bude kurz probíhat?

  • Během 4 týdnů provedu všemi zásadními body pečení z kvasu.
  • Každý týden dostaneš k dispozici videa, kde mi uvidíš pod ruce a vysvětlím ti na co si dát pozor a co zase tak důležité není.
  • Během kurzu se naučíš upéct 3 základní varianty kváskového chleba a budeš si umět recepty upravovat podle své chuti.
  • V uzavřené skupině na Facebooku potkáš lidi na stejné vlně.
  • Každý týden připravím živé vysílání, kde odpovím na tvoje dotazy.
  • Postupy a recepty dostaneš ve formě pdf k tisku, abys měla vše po ruce.
kvas

1. týden
rozjezd s kváskem

Seznámíš se s kváskovým pečením, abys měla pevné základy pro každý upečený pecen.

  • Vysvětlím ti, co to je kvásek.
  • Zjistíš, jak kvásek založit nebo získat.
  • Naučíš se o kvásek pečovat, aby fungoval skvěle.
  • Pošlu tě prozkoumat kuchyni a najít vybavení, které se ti bude na pečení hodit.
žitný chleba

2. týden
žitný kváskový chleba

Začneme s pečením chleba tím nejlepším receptem na první pokusy.

  • Upečeš svou první „cihlu“ s nečekaně vláčnou střídkou.
  • Začneš si s kváskem tykat.
  • Dozvíš se, jak si pečení naplánovat, aby tě neomezovalo v životě.
pšenično-žitný chléb

3. týden
pšenično-žitný bochník

Upečeš chleba, se kterým se můžeš začít vytahovat na facebooku 🙂

  • Naučím tě můj nejoblíbenější chleba.
  • Ukážu ti, jak se chleba tvaruje.
  • Zjistíš, jak poznat správné nakynutí.
  • Vysvětlím ti, jak chleba naříznout, aby při pečení pěkně vyskočil.
chléb bez hnětení

4. týden
chleba bez hnětení

Vyzkoušíš si techniku přípravy chleba s minimem námahy.

  • Ze žitného kvásku si připravíme pšeničný.
  • Ukážu ti, jak jde chleba upéct i bez zadělávání.
  • Předvedu ti, jak se nepřilepit k těstu.
  • budeš vědět, jaký postup tě baví nejvíc.

Ve čtvrtek Ti pošlu e-mail s nejdůležitějšími informacemi.

Zároveň se ve členské sekci objeví nový obsah pro daný týden. Aby sis mohla pečení naplánovat na víkend a udělat si to na pohodu.

Ve facebookové skupině budeš mít k dispozici vlákno na dotazy, které v úterý zodpovím v živém vysílání.

10 z 10 psychologů doporučuje pečení chleba jako ideální psychický odpočinek.

Tak si to ověř sama na sobě.

lenka bobková

Kdo Tě kurzem provede?

Jmenuji se Lenka Bobková a pečení chleba se věnuji už 9 let. Vášeň pro kvalitní jídlo jsem získala při studiu na střední škole v USA. Vrcholem mého formálního vzdělávání byl červený diplom z technologie potravin na VŠCHT. Pro mě jsou ale mnohem zásadnější každodenní pokusy v kuchyni testované na mých dětech a manželovi.

Co o mně říkají ti, kteří mými kurzy prošli?

Radka Jakubová

„Hned první bochník jak z časopisu“

Skvělý kurz pečení kváskového chleba. Jednoduchý, přehledný postup. Hned první bochník jak z časopisu – a ta chuť! Mohu jen doporučit.

lucka

Lucie Čechová

„Kurzy jsou perfektně připravené“

Kurzy od Lenky vřele doporučuji! Její kurzy jsou vždy perfektně připravené. Vše skvěle vysvětlí a ukáže…
Díky jejím kurzům vím jak upéct domácí chleba, udělat si jogurt nebo vyrobit balzám na rty. Díky!
misa

Michaela Vojtíšková

„Lenka je profesionál“

Kurzy vřele dopručuji. Zatím jsem absolvovala dva a pokaždé jsem byla nadšená. Lenka je profesionál, který dokáže odborně, přitom ale srozumitelně a jasně zodpovědět každý dotaz. Vše má perfektně připravené a zpracované a po absolvovaných kurzech výroby kosmetiky a mýdla se moc těším na to, až pod jejím vedením upeču svůj první chléb.

Jan Trejbal

„Pečení chleba propadnete“

Kurz od Mi Tefiti doporučuji všem, kteří nevědí jak začít a mají z pečení chleba strach. Celý kurz byl v duchu příjemné a rodinné atmosféry, povídání o kráse umění pečení chleba a spousty užitečných informací. Poradí Vám i jak upéct chléb doma bez spousty pomůcek bez kterých se v budoucnosti určitě neobejdete, protože pečení chleba jednoznačně propadnete!

Monika Sedláčková

„Zírala jsem, jaké má Lenka zkušenosti“

Zažila jsem s Lenkou individuální workshop na výrobu mýdel u mě doma. V minutě se naše kuchyň proměnila v laboratoř a já zírala na to, jaké má Lenka zkušenosti. Vše mi kolem mýdel trpělivě a srozumitelně vysvětlila, že i já, naprostý laik, jsem byla schopna se k procesu přidat. Výsledkem byla zásoba ručně vyrobených mýdel, nazdobených vlastně vybranými vůněmi esenciálních olejů a ozdobených kvítky květin. Mé děti celý proces výroby s nadšením sledovaly a ještě s větším nadšením se mýdélky umývají, což asi každá máma ocení. Lenku můžu jedině doporučit, je to opravdu profík.

Doris Harvanová

„Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací …“

Pečení chleba se věnuji už pár let, ale tak, jak jsem jako samouk začala, bez zdokonalování v tom pokračuji. S láskou peču chleba pro svou rodinu, ale pokaždé si říkám, že by se to chtělo už posunout dál a najít odpovědi na mé otázky k pečeni: Proč mi chleba praská? V jaké nádobě bych měla péct? Dělám to správně? Chtěla bych péct v kachlové peci, nevím jak na to?  Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací, že jsem s nadšením šla hned zkoušet nové rady a tipy. Děkuji za tolik ušetřeného času zdlouhavým hledáním informací na internetu. Lenka mi vše stručně a jasně vysvětlila, odpověděla mi na otázky a můžu se pochlubit, chleba je chutnější, je krásný a nepraskl mi.

BONUSY KE KURZU

Další 3 recepty, kde využiješ kvásek.

v hodnotě 270 Kč

Kváskový deník k vytištění.

v hodnotě 230 Kč

Video – Jak vybrat mouku pro tvůj chleba.

v hodnotě 270 Kč

Playlist na Spotify vytvořený speciálně pro relax při pečení chleba.

v hodnotě 230 Kč

Taky už se tak těšíš, až bude tvůj domov plný neodolatelné vůně čerstvého chleba?

Často kladené otázky

I tak se dá pečení zvládat. Při pochopení technik se dá vše naplánovat i do velmi plného diáře.

Nemusíš. Kurz jsem připravila tak, abys bez problémů stíhala vše pochopit a vyzkoušet ve vlastní kuchyni i když o pečení nic nevíš.

Moje roky ověřené triky určitě obohatí i pokročilejšího domácího pekaře. Navíc mám vzdělání v mikrobiologii a vědecký zápal a tak ti ukážu i méně obvyklý pohled na pečení.

NE. Pokud máš troubu, mísu, měchačku, plech a nějakou obyčejnou formu nebo hrnec, který jde dát do trouby, tak můžeš klidně začít.

V kurzu budu zmiňovat, které drobnosti se vyplatí koupit hned. Sama se snažím maximálně využít věci, které už doma mám, takže tě nebudu nabádat k nesmyslným nákupům.

Jdeš do toho se mnou? Nebo …

  • Máš chuť věnovat desítky hodin tvého času samostudiu z internetu?
  • Budeš radši dál běhat do pekárny?
  • Ti nevadí nutit rodinu do konzumace placatých frisbee chlebů?

Tak neváhej a přihlas se ještě dnes.

Součástí kurzu je:

Vstup do členské sekce na 6 měsíců

Podrobné postupy ve formě videí

Recepty a návody k vytištění

Podpůrná skupina na Facebooku

Živá vysílání s odpověďmi na tvé dotazy

v hodnotě 2950 Kč

+ BONUSY

Další 3 recepty s kváskem

Kváskový deník

Video – jak vybrat mouku

Playlist k pečení

v hodnotě 1000 Kč

Celková hodnota kurzu je 3950 Kč

Tak se pojď dostat do pekařského flow v partě skvělých žen.

Prodej kurzu pro tuto chvíli skončil.

Můžeš si nechat poslat e-mail, až ho vypíšu příště.

Stačí vyplnit své kontaktní údaje.

The form you have selected does not exist.