Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Slyšela jsi, že pečení chleba je příliš náročné a potřebuješ k tomu nejrůznější profi vybavení?
UKÁŽU TI , ŽE TO NENÍ PRAVDA!
Co kdybych ti řekla, že …
Tak pojď do pečení už konečně proniknout!
Jsem nadšená pekařka s inženýrským titulem z mikrobiologie.
Můj vědecký přístup umím přeložit do takového jazyka, abys všechno snadno pochopila.
Seznámíš se s kváskovým pečením, abys měla pevné základy pro každý upečený pecen.
Začneme s pečením chleba tím nejlepším receptem na první pokusy.
Upečeš chleba, se kterým se můžeš začít vytahovat na facebooku 🙂
Vyzkoušíš si techniku přípravy chleba s minimem námahy.
Ve čtvrtek Ti pošlu e-mail s nejdůležitějšími informacemi.
Zároveň se ve členské sekci objeví nový obsah pro daný týden. Aby sis mohla pečení naplánovat na víkend a udělat si to na pohodu.
Ve facebookové skupině budeš mít k dispozici vlákno na dotazy, které v pondělí zodpovím v živém vysílání.
kurz bude probíhat během března 2022
10 z 10 psychologů doporučuje pečení chleba jako ideální psychický odpočinek.
Tak si to ověř sama na sobě.
Kdo Tě kurzem provede?
Jmenuji se Lenka Bobková a pečení chleba se věnuji už 9 let. Vášeň pro kvalitní jídlo jsem získala při studiu na střední škole v USA. Vrcholem mého formálního vzdělávání byl červený diplom z technologie potravin na VŠCHT. Pro mě jsou ale mnohem zásadnější každodenní pokusy v kuchyni testované na mých dětech a manželovi.
Co o mně říkají ti, kteří mými kurzy prošli?
Radka Jakubová
„Hned první bochník jak z časopisu“
Skvělý kurz pečení kváskového chleba. Jednoduchý, přehledný postup. Hned první bochník jak z časopisu – a ta chuť! Mohu jen doporučit.
Petra Millerová
„Díky milé atmosféře jsem se neostýchala ptát“
S Lenkou jsem měla individuální konzultaci ohledně pečení kváskového chleba, který se mi přestal dařit. Bohužel v mnoha skupinách na FB se Vám místo rady spíše vysmějí. S Lenkou bylo vše v přátelském duchu. Kromě praktických rad se se mnou podělila i o své recepty, postupy a o svůj kvásek. Vše mi bylo srozumitelně vysvětleno a díky milé atmosféře jsem se neostýchala ptát a řešit, kde jsem dělala chyby. Kromě pečení chleba jsme si i skvěle popovídaly. Doporučuji.
Lucie Čechová
„Kurzy jsou perfektně připravené“
Darina Dvořáková
„První pokus dopadl na výbornou“
V kurzu o pečení chleba jsem se jednoduchou a příjemnou formou dozvěděla vše potřebné, od volby surovin, přes postup až po závěrečné pečení. Oceňuji hlavně to, že k upečení nebyly potřebné žádné speciální pomůcky, takže mi v dalším pečení nic nebrání. První pokus dopadl na výbornou a chléb se povedl nejen po vizuální stránce, ale i po té chuťové.
Doris Harvanová
„Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací …“
Pečení chleba se věnuji už pár let, ale tak, jak jsem jako samouk začala, bez zdokonalování v tom pokračuji. S láskou peču chleba pro svou rodinu, ale pokaždé si říkám, že by se to chtělo už posunout dál a najít odpovědi na mé otázky k pečeni: Proč mi chleba praská? V jaké nádobě bych měla péct? Dělám to správně? Chtěla bych péct v kachlové peci, nevím jak na to? Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací, že jsem s nadšením šla hned zkoušet nové rady a tipy. Děkuji za tolik ušetřeného času zdlouhavým hledáním informací na internetu. Lenka mi vše stručně a jasně vysvětlila, odpověděla mi na otázky a můžu se pochlubit, chleba je chutnější, je krásný a nepraskl mi.
Marie Fenclová
„Skvěle strávený čas a zkušenost“
Jsem `čerstvým` absolventem svého prvního kurzu u Lenky (a zároveň svého úplně prvního kurzu čehokoli praktického:), který se věnoval pečení kváskového chleba. A jsem nadšená! Většinou si ráda experimentuji sama doma, ale u některých věcí je ideální osvojit si nejprve základní znalosti od někoho zkušeného, aby člověka neodradily jeho začátečnické nezdary:) Pečení chleba (stejně jako výroba kosmetiky a podobná `alchymie`) je myslím jeden z těchto případů. V první řadě jsem ocenila způsob, jakým Lenka kurz vedla – nejen, že ukáže správné postupy, ale hlavně je vysvětluje! Takže jsem u každého kroku věděla, proč ho dělám, a jak to ovlivní celý proces pečení chleba. Díky tomu si teď můžu sama `hrát` s různými postupy, obměňovat je, a testovat jejich efekt na výsledný chlebík. Dalším plusem bylo příjemné prostředí, kde kurz probíhal, a super atmosféra. Prostě skvěle strávený čas a zkušenost, kterou můžu s čistým svědomím doporučit! Děkuju, Leni:)
BONUSY KE KURZU
Další 3 recepty, kde využiješ kvásek.
brownies, lívance a krekry
v hodnotě 270 Kč
Kváskový deník k vytištění.
v hodnotě 230 Kč
Video – Jak vybrat mouku pro tvůj chleba.
v hodnotě 270 Kč
Playlist na Spotify vytvořený speciálně pro relax při pečení chleba.
v hodnotě 230 Kč
Taky už se tak těšíš, až bude tvůj domov plný neodolatelné vůně čerstvého chleba?
Často kladené otázky
I tak se dá pečení zvládat. Při pochopení technik se dá vše naplánovat i do velmi plného diáře.
Nemusíš. Kurz jsem připravila tak, abys bez problémů stíhala vše pochopit a vyzkoušet ve vlastní kuchyni i když o pečení nic nevíš.
Moje roky ověřené triky určitě obohatí i pokročilejšího domácího pekaře. Navíc mám vzdělání v mikrobiologii a vědecký zápal a tak ti ukážu i méně obvyklý pohled na pečení.
NE. Pokud máš troubu, mísu, měchačku, plech a nějakou obyčejnou formu nebo hrnec, který jde dát do trouby, tak můžeš klidně začít.
V kurzu budu zmiňovat, které drobnosti se vyplatí koupit hned. Sama se snažím maximálně využít věci, které už doma mám, takže tě nebudu nabádat k nesmyslným nákupům.
Jdeš do toho se mnou? Nebo …
Tak neváhej a přihlas se ještě dnes.
Součástí kurzu je:
Vstup do členské sekce na 6 měsíců
Podrobné postupy ve formě videí
Recepty a návody k vytištění
Podpůrná skupina na Facebooku
Živá vysílání s odpověďmi na tvé dotazy
v hodnotě 2950 Kč
+ BONUSY
Další 3 recepty s kváskem
Kváskový deník
Video – jak vybrat mouku
Playlist k pečení
v hodnotě 1000 Kč
Celková hodnota kurzu je 3950 Kč
V tuto chvíli nabízím kurz za 1990 Kč.
Přihlásit se můžeš ještě
kurz bude probíhat během března 2022
Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Cookies nutné pro fungování webu.
Facebook, Google
Další informace o Zásadách zpracování osobních údajů