Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Slyšela jsi, že pečení chleba je příliš náročné a potřebuješ k tomu nejrůznější profi vybavení?
UKÁŽU TI , ŽE TO NENÍ PRAVDA!
Co kdybych ti řekla, že …
Tak pojď do pečení už konečně proniknout!
Jsem nadšená pekařka s inženýrským titulem z mikrobiologie.
Můj vědecký přístup umím přeložit do takového jazyka, abys všechno snadno pochopila.
Seznámíš se s kváskovým pečením, abys měla pevné základy pro každý upečený pecen.
Začneme s pečením chleba tím nejlepším receptem na první pokusy.
Upečeš chleba, se kterým se můžeš začít vytahovat na facebooku 🙂
Vyzkoušíš si techniku přípravy chleba s minimem námahy.
Každý týden se ti otevře nový modul ve členské sekci.
Je na tobě, jestli kurz projdeš během 4 týdnů nebo si ho rozložíš do celých 6 měsíců.
10 z 10 psychologů doporučuje pečení chleba jako ideální psychický odpočinek.
Tak si to ověř sama na sobě.
Kdo Tě kurzem provede?
Jmenuji se Lenka Bobková a pečení chleba se věnuji už 9 let. Vášeň pro kvalitní jídlo jsem získala při studiu na střední škole v USA. Vrcholem mého formálního vzdělávání byl červený diplom z technologie potravin na VŠCHT. Pro mě jsou ale mnohem zásadnější každodenní pokusy v kuchyni testované na mých dětech a manželovi.
Co o mně říkají ti, kteří mými kurzy prošli?
Radka Jakubová
„Hned první bochník jak z časopisu“
Skvělý kurz pečení kváskového chleba. Jednoduchý, přehledný postup. Hned první bochník jak z časopisu – a ta chuť! Mohu jen doporučit.
Petra Millerová
„Díky milé atmosféře jsem se neostýchala ptát“
S Lenkou jsem měla individuální konzultaci ohledně pečení kváskového chleba, který se mi přestal dařit. Bohužel v mnoha skupinách na FB se Vám místo rady spíše vysmějí. S Lenkou bylo vše v přátelském duchu. Kromě praktických rad se se mnou podělila i o své recepty, postupy a o svůj kvásek. Vše mi bylo srozumitelně vysvětleno a díky milé atmosféře jsem se neostýchala ptát a řešit, kde jsem dělala chyby. Kromě pečení chleba jsme si i skvěle popovídaly. Doporučuji.
Lucie Čechová
„Kurzy jsou perfektně připravené“
Darina Dvořáková
„První pokus dopadl na výbornou“
V kurzu o pečení chleba jsem se jednoduchou a příjemnou formou dozvěděla vše potřebné, od volby surovin, přes postup až po závěrečné pečení. Oceňuji hlavně to, že k upečení nebyly potřebné žádné speciální pomůcky, takže mi v dalším pečení nic nebrání. První pokus dopadl na výbornou a chléb se povedl nejen po vizuální stránce, ale i po té chuťové.
Doris Harvanová
„Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací …“
Pečení chleba se věnuji už pár let, ale tak, jak jsem jako samouk začala, bez zdokonalování v tom pokračuji. S láskou peču chleba pro svou rodinu, ale pokaždé si říkám, že by se to chtělo už posunout dál a najít odpovědi na mé otázky k pečeni: Proč mi chleba praská? V jaké nádobě bych měla péct? Dělám to správně? Chtěla bych péct v kachlové peci, nevím jak na to? Po půlhodinové konzultaci jsem získala tolik informací, že jsem s nadšením šla hned zkoušet nové rady a tipy. Děkuji za tolik ušetřeného času zdlouhavým hledáním informací na internetu. Lenka mi vše stručně a jasně vysvětlila, odpověděla mi na otázky a můžu se pochlubit, chleba je chutnější, je krásný a nepraskl mi.
Marie Fenclová
„Skvěle strávený čas a zkušenost“
Jsem `čerstvým` absolventem svého prvního kurzu u Lenky (a zároveň svého úplně prvního kurzu čehokoli praktického:), který se věnoval pečení kváskového chleba. A jsem nadšená! Většinou si ráda experimentuji sama doma, ale u některých věcí je ideální osvojit si nejprve základní znalosti od někoho zkušeného, aby člověka neodradily jeho začátečnické nezdary:) Pečení chleba (stejně jako výroba kosmetiky a podobná `alchymie`) je myslím jeden z těchto případů. V první řadě jsem ocenila způsob, jakým Lenka kurz vedla – nejen, že ukáže správné postupy, ale hlavně je vysvětluje! Takže jsem u každého kroku věděla, proč ho dělám, a jak to ovlivní celý proces pečení chleba. Díky tomu si teď můžu sama `hrát` s různými postupy, obměňovat je, a testovat jejich efekt na výsledný chlebík. Dalším plusem bylo příjemné prostředí, kde kurz probíhal, a super atmosféra. Prostě skvěle strávený čas a zkušenost, kterou můžu s čistým svědomím doporučit! Děkuju, Leni:)
BONUSY KE KURZU
Další 3 recepty, kde využiješ kvásek.
brownies, lívance a krekry
v hodnotě 270 Kč
Kváskový deník k vytištění.
v hodnotě 230 Kč
Video – Jak vybrat mouku pro tvůj chleba.
v hodnotě 270 Kč
Playlist na Spotify vytvořený speciálně pro relax při pečení chleba.
v hodnotě 230 Kč
webinář – Rozjeď to s kváskem
v hodnotě 390 Kč
webinář – Pekařská terminologie v 60 minutách
v hodnotě 390 Kč
Taky už se tak těšíš, až bude tvůj domov plný neodolatelné vůně čerstvého chleba?
Často kladené otázky
I tak se dá pečení zvládat. Při pochopení technik se dá vše naplánovat i do velmi plného diáře.
Nemusíš. Kurz jsem připravila tak, abys bez problémů stíhala vše pochopit a vyzkoušet ve vlastní kuchyni i když o pečení nic nevíš.
Moje roky ověřené triky určitě obohatí i pokročilejšího domácího pekaře. Navíc mám vzdělání v mikrobiologii a vědecký zápal a tak ti ukážu i méně obvyklý pohled na pečení.
NE. Pokud máš troubu, mísu, měchačku, plech a nějakou obyčejnou formu nebo hrnec, který jde dát do trouby, tak můžeš klidně začít.
V kurzu budu zmiňovat, které drobnosti se vyplatí koupit hned. Sama se snažím maximálně využít věci, které už doma mám, takže tě nebudu nabádat k nesmyslným nákupům.
Jdeš do toho se mnou? Nebo …
Tak neváhej a přihlas se ještě dnes.
Součástí kurzu je:
Vstup do členské sekce na 6 měsíců
Podrobné postupy ve formě videí
Recepty a návody k vytištění
v hodnotě 2670 Kč
+ BONUSY
Další 3 recepty s kváskem
Kváskový deník
Video – jak vybrat mouku
Playlist k pečení
2 webináře
v hodnotě 1280 Kč
Celková hodnota kurzu je 3950 Kč
V tuto chvíli stojí celý kurz jen 1990 Kč
Tak se pojď dostat do pekařského flow v partě skvělých žen.
Povolíš mi, prosím, používání cookies? Díky.
Cookies nutné pro fungování webu.
Facebook, Google
Další informace o Zásadách zpracování osobních údajů