WEBINÁŘ ZDARMA

Na pokec s pekařkou

aneb kvásková terminologie v 60 minutách

21. 2. 2022 od 19 hodin

  • Cítíš se jako začátečnice nebo se pořád ještě bojíš kvásek vyzkoušet?
  • Ztrácíš se v pojmech, které se objevují v kváskových receptech?
  • Máš pocit, že ti k úspěšnému pečení chleba chybí základy?
  • Ve skupinách na Facebooku tě místo rady odkazují na lupu?
kvasový chléb

Přidej se na kváskovou nalejvárnu

A budeš mít jasno.

Na webináři na tebe čeká

  • 10 termínů, díky kterým pronikneš do pekařiny
  • Návod na péči o kvásek
  • Ujištění, že jsi na správné cestě
  • Recept na božské kváskové muffiny jako bonus!

V den konání webináře ti pošlu e-mailem odkaz, na který stačí jen kliknout a připojit se.

kvas

A po webináři?

Už víš, co znamenají pojmy jako autolýza, hydratace nebo zápara.

Cítíš, jak tvé kváskové sebevědomí stoupá.

Máš chuť jít hned teď zadělat těsto na chleba.

Vůni křupavé kůrky už téměř cítíš ve vzduchu.

Víš, kam jít pro ty správné informace vedoucí k úspěchu.

Rodina jásá a těší se na tvoje pokusy.

lenka bobková

Kdo Tě webinářem provede?

Jmenuji se Lenka Bobková a pečení chleba se věnuji už 9 let. Vášeň pro kvalitní jídlo jsem získala při studiu na střední škole v USA. Vrcholem mého formálního vzdělávání byl červený diplom z technologie potravin na VŠCHT. Pro mě jsou ale mnohem zásadnější každodenní pokusy v kuchyni testované na mých dětech a manželovi.

The form you have selected does not exist.

Můžeš pozvat i své kamarádky

Facebook
Days
Hours
Minutes
Seconds